Eurolliga

Pau Gasol debutarà demà en el partit de l’Eurolliga contra el Bayern

El pivot fa més de dos anys que no juga i el seu últim partit amb el Barça va ser el 21 de juny del 2001 abans de fer el salt a l’NBA

L’entrenador del Barça, Saras Jasikevicius, ha confirmat que demà donarà els primers minuts a Pau Gasol des del seu retorn al club en el darrer partit de la fase regular de l’Eurolliga que l’equip blaugrana jugarà contra el Bayern (21.00 h) i que és intranscendent ja que el primer lloc està assegurat. “Tenim la idea que jugui, ja veurem però com i quants minuts ho podrà fer”, ha dit el tècnic en la prèvia del partit contra els alemanys. Saras ha admès que és un partit “idoni” perquè els jugadors amb menys desgast ajudin l’equip tenint en compte, a més, que diumenge hi ha un clàssic decisiu a l’ACB. Gasol ja fa setmanes que està en la dinàmica d’entrenaments del primer equip.

L’últim partit oficial de Pau Gasol es remunta al 10 de març de 2019 amb la samarreta dels Bucks de Milwaukee de l’NBA. Va ser en un duel contra els Spurs de San Antonio, un dels seus exequips. El pivot va jugar 14 minuts i va anotar tres punts.

Han passat dos anys i un mes des de la seva última presència en un parquet. Uns problemes en el peu esquerre el van obligar a passar per la sala d’operacions i començar un llarg procés de recuperació.

Gasol va jugar el seu últim partit amb el Barça el 21 de juny del 2001, en el tercer partit de la final de la lliga contra el Real Madrid (3-0). El seu comiat va ser sonat (22 punts, 10 rebots i 37 de valoració).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)