Eurolliga

Pau Gasol, sense doblet NBA i Eurolliga

Futur. Després de les bones sensacions que ha tingut després de dos anys inactiu, el dubte és si es retirarà o continuarà jugant

Pau Gasol va deixar l’NBA i, després de dos anys sense jugar per una lesió, va ser el fitxatge bomba del Barça. Va venir pel sou mínim –tot i que cobrava uns 700.000 euros en tres anys com a ambaixador blaugrana–, però va tornar amb un únic objectiu: recuperar sensacions per poder estar als Jocs Olímpics aquest estiu i ser campió de l’Eurolliga.

Però Pau Gasol no va poder entra a formar part d’un grup selecte de set jugadors que han guanyat l’Eurolliga i l’NBA. Els top són dos jugadors que, a més, tenen un or olímpic: Manu Ginobili (4 anells amb els Spurs, 1 Eurolliga amb la Virtus i or a Atenes) i Bill Bradley (dos anells amb Knicks, Eurolliga amb Milà i or a Tòquio 1964). A ells s’hi suma Toni Kukoc (3 anyells amb els Bulls i 3 eurolligues amb la Jugoplastica. Un altre és Bob McAdoo (2 títols NBA amb els Lakers i una Eurolliga amb el Milà). També hi ha Rasho Nesterovic, campió europeu amb la Virtus i campió NBA amb els Spurs; Josh Powell, amb Olympiacòs i anell amb Lakers, i Zan Tabak, campió amb Jugoplastica i anell amb els Rockets.

Qui també haurà d’esperar per tenir el doblet com a jugador i entrenador és el lituà Saras Jasikevicius, que no va poder igualar Lolo Sainz, Svetislav Pesic i Armenak Alachachan.

Somni incomplert amb Navarro

Quan Juan Carlos Navarro es va retirar, en la roda de premsa va mirar Pau Gasol, que hi era present, i li va dir que no l’havia pogut esperar més per acabar retirant-se junts al Barça. Però encara que no hagi estat jugant, ho podrien haver aconseguit amb la Bomba sent el mànager general i Gasol, jugador.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)