Eurolliga

Saras Jasikevicius

Tècnic del Barça

“No hem seguit el pla de partit; em dol no haver fet bé detalls”

Saras Jasikevicius va lamentar que el Barça no hagués portat a terme el que havien parlat abans del matx: “No hem seguit el pla de partit, i després ja anàvem a remolc; em dol no haver fet bé molts detalls.” El lituà va fer referència a les dues bèsties negres: “Els hem perdut el control, i a jugadors d’aquest nivell no els pots deixar entrar en el partit perquè et maten.”

“L’arbitratge, dolent”

Al final del matx el capità del Barça Pierre Oriola va ser contundent amb l’arbitratge perquè els havia perjudicat: “L’altre equip també juga i ho ha fet millor. Hem fet coses molt bé, però ells no han comès tants errors en els moments decisius, però els àrbitres crec que ens han castigat i en un moment del partit ells havien llançat 22 tirs lliures i nosaltres, 9.” Àlex Abrines, un altre de les peces clau del vestidor, va voler buscar la part positiva: “Hem d’estar contents per la feina feta; és clar que volem ser campions i estic segur que aquest equip lluitarà per tornar a ser aquí.” Finalment Víctor Claver, que va tenir protagonisme en la final, va deixar clar on havia estat la clau: “No hem pogut aturar Micic ni Larkin. En la segona meitat no hem defensat al nivell que mereix una final.” Mirotic, també lamentava la bufetada: “És una llàstima no haver guanyat. L’equip, el club i l’afició s’ho mereixien. S’han d’aprofitar les oportunitats, i pensava que seria nostra.”

PIERRE ORIOLA

“No em vull excusar, però els àrbitres en algun moment no han estat bé”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)