ACB

“Ja he parlat amb Marc Gasol, però ho veig difícil”

Futur. Navarro confirma que el seu desig és que els dos germans puguin jugar junts al Barça

Només d’acabar la final el mànager general de la secció, Juan Carlos Navarro, va reflexionar sobre el futur de l’equip. La Bomba, en declaracions al Tu diràs de RAC1, va explicar com veu el futur de Pau Gasol en el Barça: “Ell va dir des del primer moment que anava partit a partit perquè feia dos anys que no jugava, confiava en el seu peu i en la seva manera de fer perquè és un guanyador i ha acabat increïble, per mi i per tothom ens agradaria que continués, és una decisió seva però la cosa és difícil, per la nostra part ens agradaria.” Navarro, clau a l’hora de poder portar en Pau, va destacar el paper que ha tingut a l’equip: “En moments complicats ha estat dins i fora de la pista, per això ha guanyat tot el que ha guanyat, s’ha adaptat a tot i sempre té un caràcter guanyador com si tingués 18 anys.” I també va tenir temps per recordar que molts no creien en el seu fitxatge: “Quan va venir molts deien que com podia ser que després de dos anys sense jugar el fitxàvem? Ha callat moltes boques.”

Navarro va reconèixer, per primera vegada, que ha pensat a portar Marc Gasol: “M’agradaria que vingués un altre Gasol si marxa en Pau, de moment no veig possibilitats que pugui passar, però com a amic i mànager general ho intentaré. És molt difícil, ja els hi he dit, que puguin jugar els dos germans junts. Vaig parlar amb ell i em va dir que ja ho aniríem veient.” Finalment va fer una crítica a l’anterior gestió de Nacho Rodríguez i Albert Soler quan se li va dir si es podrien mantenir els jugadors clau: “S’han deixat cosetes mal fetes. Volem mantenir el nucli fort, aquest és l’objectiu, però abans hem de veure si ho podem fer.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)