Europeu

Espanya es queda també sense el Mundial 2022 (74-78)

Ha perdut contra Rússia i no pot quedar entre les sis millors classificades de l’Europeu de València

La selecció espanyola, que després de set anys es va quedar sense medalla en quedar eliminada a quarts contra Sèrbia, també s’ha quedat sense bitllet per disputar el premundial el pròxim mes de febrer i, en conseqüència, fora del Mundial del 2022. Rússia ha enfonsat la resistència de la selecció espanyola (74-78)que ha encadenat dues derrotes seguides, cosa que no li succeïa en un Europeu des del 2001, fa 20 anys. Rússia jugarà el premundial juntament amb Bòsnia i Hercegovina que ha superat Suècia (63-82).

El primer temps ha estat amb l’equip de Lucas Mondelo sempre per davant. El màxim avantatge ha arribat a ser de 10 punts però després han estat diferències mínimes. Però al tercer quart el desencert en el triple de les espanyoles els ha passat factura (0/9) i cada vegada les russes s’han anat tancant més per acabar empatant (39-39). Rússia s’ha posat per davant a tres minuts pel final del tercer quart (39-41).Ha aparegut Leo Rodríguez per trencar la ratxa en el triple i posar de nou a Espanya per davant (42-41). Musina, amb 20 punts, ha fet molt mal per donar avantatge a les russes (47-49 al final del tercer període). Al darrer quart Ouviña, amb vuit punts seguits quan portava una sèrie de 0/6 tirs de camp ha posat les espanyoles per davant (57-55). Amb 64-64 Glonti ha encadenat el seu tercer triple seguit (3/3) per posar les russes per davant (64-67) a 1:34 pel final. Allà han aparegut els nervis i el desencert final d’una selecció espanyola enfonsada i les russes han sentenciat (64-71) tot i lluitar fins al final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)