ACB

El Baxi Manresa fitxa l’aler letó Janis Berzins

El Baxi Manresa ha anunciat aquest divendres la incorporació de l’aler letó Janis Berzins per a la propera temporada, amb una opció de prolongar el seu contracte una campanya més. Janis Berzins, de 27 anys i 2,01 centímetres, prové de l’Stelmet Zielona Gora de Polònia, i destaca per la seva potència física i la seva efectivitat en el tir de tres (38%).

L’aler letó serà el segon jugador provinent del país bàltic per a la propera temporada després de la incorporació del pivot Marcis Steinbergs i arriba per reforçar el joc exterior manresà i aportar la seva experiència en competicions europees, ja que ha disputat l’Eurocopa. L’última temporada a Polònia es va proclamar campió de Copa amb l’Stelmet Zielona Gora i va realitzar unes mitjanes de 10,4 punts, 5,5 rebots i 1,4 assistències per partit.

Berzins és el quart fitxatge de l’equip després de les arribades dels alers Joe Thomasson i Elias Valtonen, i el pivot Marcis Steinbergs. D’aquesta manera, la posició d’aler queda coberta amb Valtonen, Berzins i el capità Guillem Jou, que va renovar amb el club manresà abans d’acabar la temporada. Serà la primera experiència de Berzins en el bàsquet espanyol després de jugar a Letònia, Itàlia i Polònia en el bàsquet professional.

El seu fitxatge respon a la necessitat d’acumular experiència per a competicions europees ja que l’equip manresà disputarà aquesta temporada la Lliga de Campions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)