Lliga catalana

Assalt al primer títol

Bàsquet. El Barça, el Joventut i el Baxi Manresa volen destronar el MoraBanc Andorra en la 42a edició de la lliga catalana ACB

El Barça, el Joventut de Badalona i el Baxi Manresa, l’amfitrió, intentaran destronar el MoraBanc Andorra en la 42a edició de la lliga catalana ACB i conquerir el primer títol de la temporada. Al pavelló Nou Congost s’hi disputaran avui les dues semifinals, mentre que demà es jugarà el partit pel tercer i quart lloc i es decidirà el títol de campió. Manresa torna a ser la seu d’aquesta competició, deu anys després. L’últim cop que ho va ser, l’any 2011, el títol el va guanyar el Barça en una final contra el Joventut.

El conjunt blaugrana, el finalista de l’any passat, i el Joventut (19.30 h) es posaran a prova en la primera semifinal, mentre que el Baxi Manresa jugarà contra el campió, el MoraBanc Andorra, per la segona plaça de la final (21.30 h). Les dues semifinals i la final es retransmetera en directe pel canal Esport3. La temporada passada el títol va ser per al MoraBanc Andorra, que va superar en la final de la lliga catalana ACB, que es va disputar al Palau Blaugrana, el Barça per un mínim 85-84 en un partit molt disputat.

Semifinal. Avui
Barça - Joventut 19.30 h
Manresa - Andorra 21.45 h
Tercer i quart lloc. Demà
Els dos perdedors 19 h
Final. Demà
Els guanyadors 21.30 h
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)