Lliga catalana

El Barça és el primer finalista gràcies a un gran tercer quart (82-69)

Els verd-i-negres han arribat a guanyar de 10 punts al segon quart (14-24) però no ha resistit després del descans

El Barça és el primer finalista de la Lliga Catalana que es disputa al Nou Congost de Manresa. Els blaugrana han superat a la Penya (82-69) gràcies a un tercer quart determinant on els blaugrana han anotat 32 punts.

El matx ha començat amb un Barça dominador amb un parcial de sortida de 10-0 i provocant el temps mort de Carles Duran a 3:23 minuts de joc. La resposta del Joventut ha estat un 0-13 coincidint amb quatre punts seguits de Willis. Jasikevicius ha donat entrada a Laprovittola .La Penya però estava ja amb confiança i amb un alt nivell defensiu que ha permès que el parcial continués creixent amb un 4-24 (14-24) provocant el temps mort de Saras a 8 minuts pel descans. I el Barça ha reaccionat amb un 8-0 (22-24). Al descans s’ha arribat amb màxima igualtat (33-36).

Al tercer quart el Barça ha sortit amb una mentalitat més agressiva i més intensitat ofegant als verd-i-negres en atac. Amb Davies com a referent el Barça ha agafat un avantatge de 10 punts (54-44) coincidint amb una tècnica a Carles Duran. Brandon Paul, que al descans portava 0 punts i -9 de valoració, ha seguit sense ser el referent ofensiu que necessita l’equip. El Barça ha anotat 32 punts en el tercer quart (65-50). Al darrer quart un triple de Laprovittola ha situat la màxima del matx (70-52). Els últims minuts ja han estat sense història.