Eurolliga

’MVP’ Davies: 37 de valoració

Estrella. El blaugrana acaba amb dobles figures (27 punts i 10 rebots) anotant la cistella per forçar la pròrroga a 2,1 segons per al final i queda només a un punt del seu sostre de valoració

La baixa del turc Sanli, que ja no ha jugat els últims partits, no va ser un problema per al Barça a Mònaco contra un rival molt físic en el joc interior. No ho va ser perquè va aparèixer un Brandon Davies espectacular que va acabar amb 27 punts, amb 10/15 tirs de dos, 1/2 triples, 4/5 lliures, 10 rebots (6 d’ofensius), 4 assistències i 38 de valoració en 33:28 minuts de joc. Però més enllà dels números el que cal subratllar és que va aconseguir, a 2,1 segons per al final dels primers 40 minuts, el rebot ofensiu i la cistella que va forçar la pròrroga. Davies va quedar a un sol punt de valoració del seu rècord, que data del 23 de novembre del 2018, quan jugava amb el Zalgiris en un matx contra el Khimki, en què va acabar amb 39 de valoració. El que sí que va igualar va ser el seu sostre de punts, que va aconseguir, també amb el Zalgiris, a la pista del Madrid. El seu rècord de rebots eren 13. Pierre Oriola, l’heroi del partit contra l’Olympiacòs, va tenir molts problemes perquè els pivots del Mònaco eren molt més físics i més alts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)