Eurolliga

Pas endavant de l’Spar Girona a la pista del Landes (71-80)

L’Spar Girona és el primer equip que guanya a la pista del Landes en l’Eurolliga, tot i complicar-se la vida al darrer quart per la manca de continuïtat ofensiva perquè l’Uni guanyava 49-67 al tercer quart (triple de Drammeh). Burke amb 28 punts, Reisingerová en l’inici i el desenllaç i la defensa gironina són les claus del tercer triomf gironí a l’Eurolliga, el segon lluny de Fontajau.

Per davant

Flores a 2:42 per acabar el primer quart al contraatac establia la màxima gironina (9-20 amb addicional) després d’un molt bon inici, amb Reisingerová acabant les accions a dins (9-15 8è punt) i Eldebrink afinada de lluny (3-5 i 7-13). Burke en la sisena recuperació de l’Uni feia l’11-24 però un parell d’imprecisions permetien el Landes ajustar el marcador en un tres i no res abans d’acabar el primer quart (17-24).

La 1-3-1 de Julbe després de pressió permetia Burke establir la màxima de 15 a 5 minuts per la mitja part (23-38) en el quart punt seguit de la nord-americana, el seu onzè. Dos Santos a dins (29-40) i Turcinovic de tres (32-42) aguantaven l’embranzida pel Landes, amb l’Uni molt pràctic en atac (32-44 Flores amb 16/27 de 2).

El primer triple de Burke i el tercer d’Eldebrink disparaven la diferència a l’inici del tercer quart (38-56), amb l’Uni dominant el ritme primer amb encert i els canvis defensius després. Burke responent el triple de Turcinovic (43-60) frenava l’intent d’acceleració local i amb cistella després de recuperació minava la moral del Landes, tocada amb el triple de Drammeh (49-67).

Reisingerová assistida per Palau al servei de fons 7:44 feia la primera cistella vermella a l’últim quart (53-70). El Landes pujava el llistó físic i Palau adormint el joc (temps mort local i 57-70 després). El Landes ha plantat la zona i s’acostava al marcador (62-72 Magarity amb addicional i 65-72 Turcinovic triple). Gardner ha fet la segona cistella en joc de l’Uni (65-74) i, la tercera, era de Burke sola després de recuperació (67-76) a menys de tres minuts.

4 punts de Magarity i Gardner fallant-la de sota encenien el desenllaç (71-76 a 1:29, temps mort de Julbe). Dos rebots de Reisingerová, un en defensa i un en atac, han suposat mig partit (71-78 a 25 segons). La txeca ha intimidat Tolo i Palau ha tancat el duel amb un bon average favorable, vist el final (71-80).