Lliga femenina

Clàssics i era moderna

Bàsquet. L’Spar Girona visita l’Avenida (20 h, TDP) i el Cadí la Seu rep el València (12.30 h, demà), dos partits amb els quatre primers de la lliga

L’Avenida - Spar Girona (20 h, Teledeporte), anomenat el clàssic de la lliga femenina, es disputa a Salamanca amb els dos equips que s’han repartit els títols FEB des de la copa del 2016 (Conquero) fins a la supercopa del setembre (València) en el seu millor moment de forma. L’Uni ha ofert una versió molt millorada després de l’aturada FIBA, el mateix que el seu rival, que amb Kahleah Copper –campiona de la WNBA i MVP de la final– a l’equip ha guanyat els tres darrers partits per 50, 48 i 44 de diferència, amb 25 punts de l’alera en dos partits de lliga i 25 en el de l’Eurolliga.

El duel d’avui no és el més clàssic de la lliga, perquè abans de l’ascens de l’Uni el Cadí ja hi duia dos anys. L’equip de l’Alt Urgell ha encaixat les seves tres derrotes en els últims quatre partits –havia començat 5-0 fins al 55-65 contra l’Spar Girona– i demà rep un València (12.30 h, @BaloncestoESP), disposat a trencar l’hegemonia de l’Avenida i l’Uni. Ja ha guanyat la supercopa d’Espanya i la d’Europa aquest curs, després d’estrenar el seu palmarès amb l’Eurocopa el curs passat. L’MVP d’aquell primer títol, Raquel Carrera, està lesionada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)