Lliga femenina

El torneig dels retrobaments

Copa. El Cadí La Seu, que torna després del parèntesi de l’any passat en la que serà la seva tercera participació, i l’Spar Girona, que defensa el títol del 2021, emparellats amb el Gernika i l’Estudiantes, respectivament, els dies 24 i 25 de març

El Cadí La Seu disputa des del 24 de març la copa per tercer cop en la seva història. És el primer que hi va com a cap de sèrie i, en les dues participacions anteriors, ha caigut contra l’Uni en les semifinals (Vitòria, 2019) i els quarts de final (Salamanca, 2020). Si el Sedis i l’Spar Girona es veuen les cares a València, hi haurà campió català per segon any seguit, perquè només es trobarien en la final.

És la copa dels retrobaments, a València el 2021, quan l’Uni alçava l’únic títol FEB que se li resistia, però aquest cop amb públic en un pavelló que, ja sense restriccions, podrà omplir-se amb 9.000 persones. Un cop fet el sorteig, l’Avenida és qui obre la competició contra el Guipúscoa, abans que el Cadí i el Gernika es tornin a veure les cares. L’equip de l’Alt Urgell, que rep l’Estudiantes aquesta nit (20 h), surt del brot que ha viscut després del seu últim partit, al Palau contra les morades en el duel en què es jugaven ser caps de sèrie (63-58 el dia 12). “Estem contents de jugar dijous i contra el Gernika. No teníem cap preferència en el sorteig; tots els equips tenen molt bones plantilles i després dels propers sis duels de lliga ja hi pensarem a fons, per arribar-hi en les millors condicions possibles”, deia ahir Bernat Canut sobre el sorteig d’una competició que genera molta il·lusió i ganes al Sedis.

L’Spar Girona començarà en els quarts de final contra el mateix rival que l’any passat, l’Estudiantes (73-55), però aquest cop en divendres. Si supera un altre cop el conjunt col·legial –des que va tornar a la Lliga Femenina, hi acredita un 4-0–, es trobaria l’amfitrió (el va superar en la final (72-62) o el debutant a semifinals i, en la final, si no és el Cadí, podria ser l’Avenida, a qui va eliminar en la darrera edició (91-78) en semifinals. “Com que es tracta d’una final en cada partit, l’afrontem dia a dia, com sempre”, recorda Laura Antoja.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)