Eurocopa

Sense xarxa ni marge d’error

Eurocopa. La Penya arrenca un ‘play-off’ a vida o mort contra un Ulm de Lakovic sense pressió

Vuitens

0

derrotes

al Palau

Tota una lliga regular de 18 jornades per jugar-s’ho tot a un sol partit. Aquest és el format de l’Eurocopa d’aquest curs. Com si fos la copa del Rei: qui perd queda eliminat, qui guanya continua. La Penya, el millor equip dels 20 de la competició en la primera fase, té el factor Palau Olímpic en totes les eliminatòries –vuitens, quarts, semifinals i final– i això hauria de ser determinant perquè a Badalona no ha perdut cap partit i està a un nivell espectacular. Davant tindrà un Ratiopharm Ulm sense pressió (20.30 h, Esport3/DAZN) que disposa de nord-americans que poden dinamitar el partit tot sols. L’equip el dirigeix l’exajudant de Carles Duran a la Penya i al Bilbao, el seu amic Jaka Lakovic. El Ratiopharm Ulm va perdre a la Bundesliga després de dues pròrrogues a la pista del Bamberg (115-114) i és cinquè en la classificació. Blossomgame va acabar amb 37 punts (6/12 triples) i 9 rebots, i Thornwell en va fer 27.

La Penya no fitxarà

La lesió de Brodziansky, que el deixa KO els pròxims dies, farà que la Penya hagi de situar Parra en la posició de quatre. La Penya no fitxarà per cobrir la baixa a l’ACB de Brodziansky. D’altra banda, avui també juga un MoraBanc al qual li arriba en mal moment la competició europea perquè en la lliga és cuer i s’està jugant la permanència. L’últim moviment ha estat el fitxatge d’Òscar Quintana per substituir David Eudal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)