Eurocopa

Es pot ser a l’Eurolliga i a la LEB?

Surrealisme. El MoraBanc, que juga avui (20 h) la semifinal de l’Eurocopa contra el Bursaspor, podria obtenir el bitllet per a la màxima competició continental i baixar de l’ACB

El MoraBanc rep avui (20 h, DAZN) a les semifinals de l’Eurocopa un dels equips revelació, el Frutti Extra Bursaspor turc. Els andorrans són a només dos partits –són eliminatòries a partit únic– d’enlairar l’Eurocopa i, per tant, obtenir un bitllet per l’Eurolliga. L’altra semifinal la disputaran demà el València i la Virtus Bolonya. Però la situació surrealista que es pot viure és que el MoraBanc tingui plaça d’Eurolliga com a campió de l’Eurocopa i baixi a la LEB Or. Hi ha un precedent que és el de l’Olympiacòs, que fa uns anys es va enfadar amb la lliga grega i va jugar a la segona divisió. Però el MoraBanc podria tenir un problema perquè hi ha un article a les bases de competició de l’Eurolliga que diu que per jugar la màxima competició continental s’ha de jugar la millor lliga del país de cada equip. Això ho faria inviable. Més enllà d’això, una altra cosa seria el pressupost perquè ara mateix el mínim són uns vuit milions d’euros, una xifra inaccessible per a un equip de LEB Or. El més important és que el MoraBanc se salvi a l’ACB.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)