Eurolliga

‘Bomba’ en la jornada 2

El Barça-Madrid serà ja el 13 d’octubre, i una setmana abans contra l’Olympiacòs, també a casa, els de Jasikevicius estrenaran nou horari europeu en els partits al Palau Blaugrana, que passaran de les 21 h a les 20.30 h

Els aficionats del Barça no arribaran a casa a mitjanit després de l’espectacle al Palau. Els de Jasikevicius, que els últims anys han jugat com a locals a les 21 h, jugaran ara mitja hora abans (20.30 h). Jugant entre setmana molts dies l’endemà és laborable, i es vol facilitar que els aficionats surtin abans. I això es portarà a terme ja en l’estrena contra l’Olympiacòs, però també en la jornada 2, en què s’escau que hi haurà un clàssic prematur. Quinze dies abans el Barça i el Madrid també es podrien veure les cares en la supercopa, que encara no té seu definida i que disputaran els dos equips, el Joventut i un quart equip que serà l’amfitrió o, si és en una ciutat sense equip ACB, un club convidat. L’Eurolliga d’enguany tornarà a ser un autèntic espectacle, amb l’Efes com a campió dels últims anys com a rival a batre, i pot acabar tenint un cinc titular de somni: Micic, Larkin, Clyburn, Polonara i Zizic. El Madrid, amb el retorn de Sergio Rodríguez i els fitxatges de Musa i Mario Hezonja, i que està esperant encara algun fitxatge més, també serà candidat en el primer any post Laso. No hi haurà els equips russos (CSKA, Unics i el Zenit de Xavi Pascual) i entren el Partizan de Zeljko Obradovic, el València i la Virtus de Bolonya. Hi tornarà a haver moltes setmanes de doble jornada i coincidiran partits de l’Eurolliga amb les finestres FIBA. Caldrà veure què passa amb Jordi Bertomeu, qüestionat després de 22 anys com a màxima autoritat de la competició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)