Lliga femenina

Colhado, l’equilibri

Bàsquet. La pivot brasilera (1,94 m, 1989), que va coincidir amb Núria Martínez a l’Uni Girona, signa per una temporada amb el Barça CBS

Nadia Colhado (1,94 m, 1989) és la primera extracomunitària que fitxa el Barça CBS per al debut en la Lliga Femenina, una competició en la qual la brasilera ha disputat 116 partits en tres clubs: 22 amb el Guipúscoa –el 2017 va ser escollida MVP de la lliga–, 59 amb l’Uni Girona –hi va coincidir amb Núria Martínez, secretària tècnica del club, i hi va guanyar la lliga el 2019– i 35 amb el Gernika. “És una jugadora molt potent; en l’aspecte físic, si està bé, aporta molts rebots, punts... Té un bloqueig i continuació molt definit i molt bo, sap llegir molt bé els espais i si li sabem treure el rendiment ens donarà molt joc”, exposa Martínez.

Colhado ha de ser la referència interior de l’equip, que continuarà entrenant Isaac Fernández. La pivot és la segona incorporació després de la d’una altra veterana, Anna Cruz (1,74 m, 1986); la tercera, que completarà la nòmina d’extracomunitàries, serà la nord-americana Jolene Anderson (1,75 m, 1986), que ve del Villeneuve i que ha guanyat quatre lligues i quatre copes a Itàlia amb l’Schio i el Venècia.

La pivot brasilera, que signa per un any, està jugant ara la lliga del seu país amb el Sampaio Corrêa Basquet i ha de disputar la final de la lliga contra el Vera Cruz.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)