Lliga femenina

El bàsquet català presumeix

Bàsquet. Lliga Femenina. L’Spar Girona, el Cadí la Seu i el Barça CBS, el darrer a pujar, engeguen motors per afrontar un curs per gaudir de valent

La Lliga Femenina arrencarà el pròxim 5 d’octubre i el bàsquet català treurà pit perquè no només té dos dels millors equips que s’han classificat per competició europea sinó que, a més, aquest curs s’ha sumat un projecte com el Barça CBS que arriba per consolidar-se i ser un referent en un futur a curt termini. L’Spar Girona viu un curs de transició on Laia Palau ha agafat el relleu a Pere Puig en el comandament esportiu del club. Puig, l’alma mater de l’Uni, continuarà però treballant per l’entitat. Amb Bernat Canut com a recanvi d’Alfred Julbe les gironines encara no han tancat la plantilla, esperen l’arribada de referents com Rebekah Gardner -ahir les Sky va perdre el primer partit de la semifinal de la WNBA- i focalitzen sobretot la preparació al duel de prèvia de l’Eurolliga el 12 i el 19 contra el Villeneuve francès. Abans tindrà la Supercopa (8 i 9) a Vitòria. El Cadí La Seu afronta l’arribada de Jordi Acero, una aposta d’un home de la casa amb la mateixa columna vertebral que el curs passat, el retorn de l’històrica Geo Bahí i fitxatges il·lusionants jugant doble competició. Finalment el Barça CBS, amb Isaac Fernández com a motor, i Núria Martínez debutant en la direcció tècnica, i el retorn esperat d’Ainhoa López, té el repte de mantenir la categoria amb fitxatges d’expertes com Anna Cruz o Nadia Colhado i un bon grapat de joves de talent. Estrenen vinculació amb l’Unilever Viladecans (Lliga Femenina 2) on han cedit Deva Bermejo i Lucia Navarro.

EL DEBUTANT

El club ha treballat molt bé, ha renovat 7 jugadores, ha tornat la Geo, que és com si fossin 8, tenim un equip compensat i equilibrat en totes les posicions
No ens hem de desviar del camí i de la nostra entitat com a club i com a equip, seguim fent les coses com les fèiem
Jordi Acero

Definit el capítol d’amistosos

X.B.

L’Spar Girona jugarà tres amistosos abans de la Lliga Catalana. El primer serà el 4 de setembre a Tordera contra el CEEB Tordera, el segon serà a Camprodon contra el Joventut el 10 mentre el tercer i definitiu serà el 18 de setembre a Platja d’Aro (12h) contra el Barça CBS. El Cadí La Seu jugarà contra el Joventut a Mollerussa el 6 de setembre, a Artesa de Segre contra el Lima Horta el 10 i el 17 a Tarragona contra el València. També jugarà el 24 contra el Toulose a la Seu d’Urgell. Finalment les blaugrana jugaran contra l’Spar, el Cadí La Seu i també contra l’Araski..

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)