Lliga femenina

El proper ja compta

Bàsquet. L’Spar Girona perd el seu darrer amistós de pretemporada contra el rival del dia 30 a Fontajau

Spar Girona 61 Barça CBS 68

SPAR GIRONA:Drammeh (8), Araújo (14), Flores (5), Parra (8), Labuckiene (10); Etxarri (13), Ribas (1) i Carbó (2). 21/41 de 2, 4/27 triples (2 Araújo i 1 Drammeh i Etxarri) i 7/18 tirs lliures), 43 rebots (15 Araújo), 13 assistències (5 Flores) i 57 de valoració (25 Araújo).BARÇA CBS:Anderson (7), Rueda (2), canella (3), Rakovic (14), Hamblin (9); Guerrero (16), Llobet (3), Cruz (5), López (2) i Mirtxeva (7). 22/48 de 2, 7/22 triples (2 Anderson i Guerrero i 1 Llobet, Cruz i Mirtxeva), 3/7 tirs lliures, 44 rebots (9 Mablin), 15 assistències (4 López) i 18 de valoració (18 Guerrero).PARCIALS:15-13, 29-31, 43-47 i 61-68

La primera derrota de l’Spar Girona en la pretemporada és en l’últim amistós, el primer contra un equip de la Lliga Femenina. L’Uni va perdre ahir a Platja d’Aro contra el Barça CBS, ascendit a la categoria i que serà el proper rival del conjunt gironí, el dia 30 en la semifinal de la Lliga Catalana Femenina. “És evident que, sobretot en defensa, ens falten molts mecanismes per millorar que potser els equips contra els quals havíem jugat fins ara no ens havien penalitzat”, reconeix Bernat Canut, que hi afegeix: “La fatiga per moments ens ha penalitzat en el rebot defensiu, i en atac una mica més d’encert, sobretot en els tirs lliures, ens hauria ajudat a competir.”

“Falten cames i jugadores, i també rodatge i entrenaments de qualitat”, diu l’entrenador sobre la falta d’efectius en la plantilla, que no vol posar com a excusa. Laura Cornelius s’ha d’incorporar al grup aquesta setmana i s’espera que arribi Rebekah Gardner.

El Barça CBS agafava les regnes del partit al final del segon quart des del triple: 17-18 Itziar Llobet i 21-27 Jolene Anderson. Irati Etxarri, amb 7 punts seguits, triple inclòs, ajustava el resultat en el descans (29-31), després del qual la diferència tornava a créixer mitjançant Ainhoa López i Viktoria Mirtxeva (43-52). La màxima era de 14 (44-58) a 7 minuts i, malgrat el 9-0 de l’Spar (53-58, Labuckiene), que després de temps mort visitant servia a Araújo per fer sentir l’alè al clatell de les blaugrana (59-60 triple de la gallega), el triple de Carolina Guerrero acabava decantant la balança a favor del Barça CBS (61-66).