Lliga femenina

Shay Murphy ajudarà l’Spar Girona “en el tram final de pretemporada”

L’Spar Girona ha anunciat un acord amb la veterana jugadora nord-americana Shay Murphy “perquè ens ajudi en aquesta part final de la pretemporada”. Laia Palau, directora esportiva de l’Spar Girona, ha valorat l’ajuda de Murphy: “Tenint en compte els problemes que hem tingut per tancar l’equip i preparar la pretemporada, Shay Murphy se’ns ha ofert a entrenar i ajudar-nos en aquest tram final. De sobres sabem la jugadora que és i el seu nivell competitiu i segur que ens dóna un bon cop de mà abans que comencin les competicions oficials”.

Coneguda amb el diminutiu de Shay, Eshaya Murphy va néixer a Califòrnia l’any 1985. Va ser seleccionada al draft del 2007 pels Minnesota Lynx i a partir d’aquí la seva carrera no va fer més que créixer; ha jugat amb un total de set equips de la WNBA, proclamant-se campiona l’any 2014 amb Phoenix Mercury.

Pel que fa a la seva trajectòria europea, Murphy va formar part de la plantilla del Ros Casares de València i va ser campiona de l’Euroleague en la temporada 2011-2012. A banda d’altres experiències a Europa, a la lliga espanyola també va jugar al Perfumerías Avenida.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)