Lliga catalana

Iniciació des dels clàssics

El proper. La derrota en l’estrena en partit oficial del Girona com a equip de l’ACB, contra el Barça, fa que el segon compromís del conjunt d’Aíto sigui el d’avui en vuit contra el Madrid

El Bàsquet Girona es convertia en equip de l’ACB el 19 de juny contra l’Estudiantes en la memorable tarda a Fontajau i ahir, tres mesos i un dia després, disputava el seu primer partit oficial com a conjunt de la màxima categoria contra el Barça, amb el qual cedia en la semifinal de la Lliga Catalana.

La desfeta deixa en el partit inaugural de la lliga, dimecres que ve a casa contra el Madrid –la jornada 1 té en el de Girona l’únic duel d’avui en vuit (hi ha quatre partits dijous i quatre més divendres)–, com el següent per al club de Marc Gasol; que haurà disputat els seus dos primers duels contra els dos clàssics per excel·lència. Els blancs, com els dos finalistes pel títol estatal aquest vespre, Barça i Penya–, hauran disputat el primer títol estatal del curs aquest cap de setmana a Sevilla. Els blancs, amb Chus Mateo en el lloc de Pablo Laso, juguen la semifinal contra el Betis dissabte –la final és diumenge.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)