ACB

Vol ser la revelació de l’ACB

Bàsquet. ACB. El Bàsquet Girona, que obrirà la competició dimecres (21 h) a Fontajau contra el vigent campió, el Madrid, se suma al potencial català de la lliga amb Barça, Joventut i Manresa

El Bàsquet Girona va ser present ahir en la presentació de l’ACB a Madrid amb Quino Colom com a representant. El club gironí vol ser la gran revelació del curs, tot i acabar d’ascendir. De fet, el partit inaugural serà el que jugaran a Fontajau els d’Aíto contra el Madrid, vigent campió, dimecres vinent a les 21 h. També hi van ser els representants catalans Álex Abrines (Barça), Tyson Pérez (Baxi Manresa) i Joel Parra (Joventut) –l’únic campió d’Europa present– com a bandera, Catalunya tornarà a tenir un paper transcendental en l’ACB d’enguany. Tot i que hi havia representants de quasi tots els clubs, no n’hi ha hagut de l’Unicaja, que avui juga la prèvia de la FIBA Champions League contra el Den Bosch belga.

El Barça vol recuperar el títol ACB, el Joventut i el Baxi Manresa volen repetir una temporada històrica com el curs passat amb les expectatives molt altres en les dues entitats.

LES DADES

350
partits
es disputaran en directe per Movistar durant la temporada ACB. La plataforma té encara dos anys de contracte.

LA FRASE

7
àrbitres
catalans: Alcaraz, Aliaga, Perea, Padrós, Oyon, Fernández Carretero i Baena. El director és Martín Bertran.
3
dies
diferents tindrà la primera jornada ACB, que començarà dimecres i acabarà divendres. El cap de setmana, 2a jornada.
El projecte del Bàsquet Girona fa molt bona pinta i s’estan fent les coses molt bé
Quino Colom
Patrocini

Noves regles per millorar el joc ràpid

La lliga començarà amb dos canvis importants. El prioritari és que l’àrbitre no haurà de tocar la pilota quan surti fora o hi hagi una violació en camp defensiu. Quant a l’instant replay, es dona més protagonisme als entrenadors, que tindran ara dues peticions. Si tenen raó en la seva sol·licitud, no gastaran la petició. Els àrbitres revisaran bàsicament els dos últims minuts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)