ACB

James Nnaji renova amb el Barça fins al 2027

El jove pivot nigerià de 18 anys i 2,12 m continuarà vinculat al club blaugrana cinc temporades més

El Barça i James Nnaji (2004) han arribat a un acord per a l’ampliació de contracte del pivot fins al 30 de juny del 2027. El club blaugrana fa una aposta ferma per al jugador interior nigerià, que finalitzava el seu actual contracte el 2024. Aquest curs 2022-23, Nnaji, seguirà a cavall del primer equip i del Barça Atlètic i la idea del club és que a partir del 2023-24 faci el salt definitiu a la primera plantilla

Nnaji va arribar al Barça l’estiu del 2020, amb 16 anys, per jugar amb l’equip júnior i en dues temporades ha fet una gran progressió. La seva capacitat física, així com d’aprenentatge, ha fet que fos un fix en els partits del Barça Atlètic i també en els entrenaments del primer equip. Sense anar més lluny, el seu debut amb el primer equip es va produir el novembre de 2021 en partit d’Eurolliga contra el Zalgiris Kaunas. Nnaji, en total, ha disputat ja 25 partits oficials amb el primer equip entre la màxima competició continental (13) i la lliga ACB (12). Cal destacar que en el seu primer partit a la lliga, contra el Baxi Manresa, va protagonitzar el millor debut d’un jove menor de 18 anys: 10 punts, 5 rebots, i 5 taps per a una valoració de 19.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)