ACB

El Barça cedeix a la pròrroga i se li escapa la Supercopa ACB (89-83)

Els blancs encadenen els seu cinquè títol consecutiu amb Tavares com a MVP

El Barça ha perdut a la pròrroga la Supercopa ACB (89-83) contra el Madrid que encadena el seu cinquè títol consecutiu. Sanli ha estat el millor (21 punts) però s’han trobat a faltar molts principals protagonistes blaugrana. Tavares, amb 40 de valoració, ha estat un malson juntament amb Musa (19 punts).

El primer quart ha estat marcat per un protagonista sorpresa: Sanli. El pivot turc ha anotat els primers 11 punts dels blaugrana i ha frenat un Madrid llançat (17-15). Laprovittola no s’ha trobat còmoda molt erràtic mentre Sergi Martínez ha sortit per frenar Gaby Deck. Al segon període els de Jasikevicius han fet un parcial de 0-6 per posar-se per davant (17-21) provocant el temps mort de Chus Mateo. Dos triples seguits de Kuric, que ha entrat a la convocatòria en el lloc de Higgins, han donat la màxima al matx (23-31). Els blaugrana han deixat els blancs en només 29 punts al descans (29-37). Després del descans una cistella de Sanli han tornat a donar un màxim avantatge de 12 punts (31-43). Però quan més controlat estava el matx el Barça ha perdut el control del partit i dos triples de Llull amb el seu segell particular han consolidat la remuntada (50-49). Un tercer triple de Llull ha certificat un impensable 15-0 (55-49). Els blancs però han entrat en bonus en el primer minut del darrer quart i això ha condicionat el joc físic blanc. El Barça ha despertat i Kuric ha tornat a capgirar el marcador (58-59). Dos triples de Jokubaitis i Tobey han donat avantatge (63-65). S’ha entrat en l’últim minut amb màxima igualtat (69-69). Tavares ha anotat dos tirs lliures (71-69) i Tobey ha empatat (71-71) a 15 segons pel final. Els blancs han tingut la pilota del partit però Deck no ha pogut fer la penetració i ha fet un tir forçat de set metres que no ha entrat. El matx ha anat a la pròrroga. El temps extra ha arrencat amb una tècnic a Jasikevicius (73-71) però ha aparegut Laprovittola, amb dobles figures, per anotar cinc punts seguits amb un triple i una penetració de talent (75-76). Hi han hagut itnercanvi de cistelles i s’ha arribat a 30 segons pel final amb un 85-83. Laprovittola ha errat un triple a 21 segons pel final i Deck ha rebut la falta. L’argentí ha fet els dos tirs lliures (87-83) i ha sentenciat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)