ACB

Parra creu que la Penya pot fer “grans coses amb treball i humilitat”

L’aler del Joventut de Badalona, Joel Parra, ha explicat avui que tenir “bona química i portar-se bé amb tot el grup és la clau dels èxits”, fent un paral·lelisme entre l’ambient de la selecció espanyola en l’europeu i el que va portar al seu equip a ser tercers de la passada Lliga ACB. El campió d’Europa considera que el concepte de família és “fonamental i imprescindible” en la dinàmica d’un equip com el seu, que creu que aquest any haurà de donar “un altre pas avanci després de donar passos engegantits” en els últims anys. La Penya debuta divendres a casa contra el Bilbao (21.30 h).

Per a Joel Parra, l’or guanyat a Alemanya li dóna “més motivació” per començar una temporada a la qual arriba “amb moltes ganes de treballar” amb els seus companys. El verd-i-negre va assegurar que el viscut i aconseguit aquest estiu amb la selecció és “indescriptible” i que el deu “es queda curt”, però que ara això “ja queda enrere, la medalla la tinc penjada a casa” i ara comença “una temporada molt il·lusionant” amb el seu equip.

L’aler de 22 anys afronta la temporada amb il·lusió: “Vull intentar millorar cada dia com a jugador i com a persona, sabent que si segueixo treballant com ara els resultats seran positius. Ficar-me pressió damunt seria el pitjor que podria fer”.

Parra creu que la Penya pot fer “grans coses” aquesta temporada partint “del treball i de la humilitat” i espera que els nous fitxatges s’adaptin a la Lliga Endesa. “Ens ajudaran molt si s’adapten a la Lliga Endesa, que sabem que és complicat”, va agregar.

Igualment, assenyala que l’equip ha de començar el campionat amb l’objectiu de “guanyar el màxim de partits i ser el màxim de competitius” per intentar estar primer entre els quatre caps de sèrie de la Copa del Rei i després en les eliminatòries pel títol. “En cada partit hem de demostrar des del primer minut que som la Penya i un equip gran que vol estar entre els quatre millors de la Lliga, i no deixar cap opció al rival”, va destacar el jugador. De la mateixa manera, està il·lusionat per jugar la copa del Rei a Badalona, si bé ha puntualitzat que no han de posar-se “cap pressió” perquè seria alguna cosa que els “perjudicaria”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)