Eurolliga

Jasikevicius: “Les sensacions són més importants que els resultats”

El tècnic lituà admet que arriben amb més pressió que el Madrid en el segon clàssic del curs

L’entrenador del Barça, Sarunas Jasikevicius, ha assegurat avui que “les claus per guanyar al Reial Madrid són les mateixes que en els últims temps, malgrat el relleu de Chus Mateo per Pablo Laso en la banqueta blanca”. Pel tècnic lituà el principal problema el té clar: “Ens preocupa el joc de possessions. En l’última final de la Lliga Endesa van tirar unes deu vegades més a cistella. En la Supercopa vam estar bastant bé en aquest aspecte”, ha explicat el tècnic en la vigília del primer Clàssic europeu del curs en el Palau Blaugrana. Jasikevicius ha subratllat altres aspectes del joc: “Que no tirin triples sense oposició, el rebot defensiu i d’atac seran altres claus. En els partits grans es parla de punts fàcils, de contraatacs i no deixar-los entrar amb la mà forta”. D’altra banda, Jasikevicius ha admès que el Barça arriba amb una mica més de pressió per la derrota en la primera jornada enfront de l’Olympiacòs. No tant per la classificació, ja que “això és molt llarg i al final del curs això no influirà”, va apuntar, sinó perquè “les sensacions són més importants que els resultats” a hores d’ara de l’any.

Satoransky millora

El base del Barça Tomas Satoransky ha reconegut que en l’última setmana ha notat una millora personal, tant física com de joc. “En l’última setmana s’ha vist que estic millorant, ho noto en cada entrenament. Quan un jugador ve de la NBA necessita una fase d’adaptació, és normal. Em pressiono molt per estar al màxim nivell i vaig millorant. Cal tenir paciència”, ha admès el jugador txec. Satoransky ha confessat que encara s’està recuperant de la lesió que va patir abans de l’Eurobasket: “És clar que estava una mica tocat del turmell després de l’Europeu, forçant una mica amb la lesió. Tots els membres del cos mèdic sabien això i estem fent tractaments per millorar”. “Com a equip hem de millorar, sobretot en defensa, tant respecte al partit contra l’Olympiacòs com a la final de la Supercopa davant el Reial Madrid. Sabem la importància dels detalls, guanyar les pilotes perdudes i rebots, ser més llestos en els minuts finals”, ha valorat. També ha afirmat que el Barça i el Reial Madrid “es coneixen bé” i també espera que la versió més sorollosa del Palau Blaugrana proporcioni a l’equip català “un extra de força”. “Tinc moltes ganes. Sóc el perfil de jugador al que li agraden aquests partits grans, amb l’afició de gom a gom. De la meva primera etapa en el Palau recordo que en els clàssics l’ambient sempre és inoblidable. Demà espero el mateix”, explica el txec.

No es mulla

Finalment, s’ha volgut posicionar sobre quins són els favorits aquest curs per guanyar l’Eurolliga: “És una pregunta molt difícil de respondre després d’un sol partit. Molts equips s’han reforçat amb bons jugadors, amb experiència. És aviat per decidir els favorits, però segurament el Reial Madrid estarà entre ells”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)