Eurolliga

L’Spar Girona haurà de remuntar 12 punts a Fontajau (69-57)

Les de Bernat Canut jugaran dimecres vinent a Girona (20.15h) per intentar tornar a l’Eurolliga

L’Spar Girona haurà de remuntar 12 punts dimecres vinent a Fontajau (20.15h) si vol ser a l’Eurolliga. Les de Bernat Canut han fet uns mals 20 minuts on ha arribat a perdre de 23 punts en el partit d’anada de la fase prèvia que ha jugat a França contra l’ESB Villeneuve-Ascq francès. Al final ha remuntat per deixar viva l’eliminatòria.

Les gironines han dominat els primers 15 minuts però abans del descans s’han complicat la vida quan han perdut solidesa defensiva i en atac s’han precipitat. De dominar 16-22 han passat a perdre 34-27 al descans després d’un parcial de 18-5 que ho diu absolutament tot. El tercer quart no ha millorat la cosa i amb Burke com a bèstia negra de l’Spar Girona (17 punts) les franceses han agafat 10 punts de renda (45-35) provocant el temps mort de Bernat Canut. Però el pitjor ha estat que l’ESB Villeneuve-Ascq ha agafat confiança i ha començat a jugar a plaer. Tot al contrari d’un Spar Girona que fruit de la pressió ha deixat de ser sòlid. La renda ha continuat creixent fins els 17 punts (56-39) davant la impotència gironina. Amb l’Spar grogui només ha faltat que Heriaud anotés un triple que ha situat el desavantatge en 20 punts (59-39). Bernat Canut ha demanat un temps mort quedant 8 minuts per acabar per centrar-se ja no en guanyar el partit sinó en reduir la renda per tornar vius a Fontajau en el partit de tornada. El màxim desavantatge han estat 23 punts (65-42) i les gironines han pogut remuntar fins a situar-se a 10 punts (67-57) tot i que la diferència final s’ha quedat en 12, una xifra que es pot remuntar.