FIBA Champions

L’històric Benfica, un perill

Bàsquet. Eurocopa. El Baxi Manresa, ja amb el darrer fitxatge, Waczynski, visita la pista portuguesa (18.30 h, Esport3) conscient que un triomf li aplanaria el camí per passar al Top 16 líder

El Baxi Manresa tanca aquesta tarda (18.30 h, Esport3) la primera volta de la fase de grups de la competició amb la intenció de donar un cop sobre la taula i consolidar-se en el lideratge. Els manresans es juguen el primer lloc amb l’històric Benfica, que, igual que el Baxi, es manté invicte a Europa. El rival d’avui es manté invicte a la lliga estatal amb un balanç de 4-0, el mateix que el Benfica i darrera del Porto (5-0). Aquest cap de setmana ha humiliat l’Ovarense (97-72) amb 21 punts de Broussard, 20 de Toney Douglas o 15 punts i 11 rebots de Ben Romdhane. A més, disposen d’Ivan Almeida i Terrell Carter II, que són dos referents més, així com el pivot Zirbes, ex Eurolliga. En la fase de grups el Benfica va superar el VEF Riga a Letònia (76-89) i també a domicili va vèncer contra el Llemotges (67-68). La victòria és important perquè quedar primer de grup en aquesta fase permet passar directament al Top 16. El segon i el tercer classificat han de disputar una eliminatòria.

Ja amb Waczynski

Qui ja ha viatjat és el darrer fitxatge, el polonès Adam Waczynski (33 anys i 260 partits a l’ACB), que reforça l’equip. El conjunt de Pedro Martínez continua buscant en el mercat el recanvi de Justin Hamilton però no es vol precipitar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)