ACB

El Joventut no és prou sòlid a Múrcia (88-76)

Els verd-i-negres han tingut massa alts i baixos i mai ha tingut continuïtat

La Penya no ha estat a l’alçada a la pista de l’UCAM Múrcia, un rival directe que l’avança a la classificació (88-76). Els verd-i-negres han pagat un segon quart dolent i tot i tornar dins el matx en el tercer quart els verd-i-negres mai han tingut continuïtat. A banda de la derrota també és important el bàsquet-average que ha concedit l’equip: -12.

La Penya ha començat dominant amb Ribas com a gran referent (7-13) però no s’ho acabat de creure ni de tenir regularitat. Els verd-i-negres però s’han adormit i ha encaixat un parcial de 19-4 en el segon quart (36-26). A partir de llavors els de Carles Duran han anat a remolc amb molts errors no forçats i amb el tàndem Ribas-Tomic com a única opció ofensiva. El croat ha acabat amb 17 punts amb triple inclòs i l’escorta amb 7. Al descans 45-35.

El segon temps ha arrencat amb una còmoda cistella que ha situat la màxima del matx (47-35). Duran ha provat diferents situacions amb Ellenson i Jones jugant junts, Vives i Feliz jugant junts, Parra de quatre... Tomic, que havia començat a la banqueta al tercer quart, ha saltat per continuar el seu recital i amb el seu 24è punt ha provocat el temps mort de Sito Alonso (58-53). L’exhibició de Tomic i Ribas ha continuat per situar la Penya a només tres punts (63-60). Però al darrer quart ha arrencat amb dos triples i la diferència s’ha disparat de nou fins un màxim desavantatge de 12 punts (72-60). Allà s’ha vist que la Penya simplement no tenia el dia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)