ACB

El Bàsquet Girona, el pitjor atac i qui menys faltes comet

ACB. Els gironins no tenen prou intensitat en el seu joc: és el penúltim equip que rep menys personals tot i tenir Marc Gasol, el 5è a qui més li’n xiulen a l’ACB

El bàsquet és un esport en què guanya qui fa un punt més que el rival i ara mateix això pel Bàsquet Girona està sent complicat perquè està negat en atac. Els gironins anoten només 73,6 punts de mitjana, el pitjor equip de l’ACB. Si l’atac no rutlla suficient l’altra fórmula seria que el rival li fes un punt menys i guanyar els partits en defensa. Però ara mateix al darrere no són tampoc agressius. Els d’Aíto necessiten amb urgència millorar al darrere i al davant. A més, és el tercer equip que més pilotes recupera (10,6) amb Taylor com a gran referent però a la vegada és el quart que més en perd (15,1).

Sense activitat

Un dels factors que ha de millorar amb urgència és la intensitat i activitat en el seu joc. El Bàsquet Girona és qui menys faltes comet per partit (15,9), lluny del penúltim equip, que és el Madrid, amb 19,4. Si no està dur en el seu joc tampoc no rep faltes. Això fa que sigui el segon pitjor equip en faltes rebudes (18), d’aquestes Marc Gasol en rep una tercera part (4,7), ja que és el cinquè jugador de l’ACB que més faltes li xiulen. A la vegada, està en un 47% en tirs de dos tot i tenir jugadors determinants dins la pintura i amb experiència com són Gasol o el mateix Oriola.

PITJOR ATAC ACB

73,6
punts
per partit darrere del cuer Betis, que n’anota 74,2

PITJOR EN FALTES

15,9
faltes
comeses per partit, xifra que deixa clar que no estan prou durs
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)