Eurocopa

La Penya salva el matx amb un parcial de 13-0 als últims minuts (96-91)

Els verd-i-negres perdien 79-85 a 5 minuts pel final i han passat a un 90-85

El Joventut s’ha tornat a situar líder a l’Eurocopa després de la derrota del Bourg i el triomf contra un Cedevita Olimpija Lubijana (96-91). Birgander ha estat decisiu 18 punts, 7 rebots i 24 de valoració.

Els verd-i-negres han començat adormits igual que contra el Gran Canària (3-12). Però quatre triples consecutius de Vives han capgirat el marcador (27-23). A partir de llavors la Penya s’ha mantingut per davant amb Joel Parra imparable (13 punts). Al descans 48-44 amb triple dels eslovens al darrer segon. Al tercer quart l’Olimpija de Lubijana s’ha situat per davant (54-55). Els verd-i-negres han continuat amb intensitat i defensivament han frenat els eslovens fent un parcial de 12-2 (66-57). La Penya ha tingut dos badades i l’Olimpija ha igualat el matx (66-63). La Penya ha fet una nova estirada (76-67) però Ferrell ha volgut posar emoció amb dos triples i un 0-8 (76-75). Omic ha certificat la remuntada amb un 2+1 (78-78). Duran ha situat dos cinc a pista: Birgander i Tomic. Ferrell ha continuat la seva exhibició amb el seu cinquè triple i un contracop d’Omic (79-85). La Penya ha reaccionat de la mà de Feliz amb un parcial de 9-0 i tècnica a la banqueta rival (88-85 a 3:12 minuts pel final). Birgander ha eixamplat el parcial a 11-0 (90-85).