Eurolliga

El Barça regala 25 pilotes perdudes

Rebot. Aquest cop les captures sota el cèrcol no van ser decisives com en d’altres clàssics: els blaugrana van atrapar 38 rebots i els blancs, 35; Tobey va quedar fora de la convocatòria

Un dels aspectes que semblava que seria determinant com ho ha estat en els altres clàssics era el rebot. Però aquesta vegada els blaugrana van atrapar tres rebots més que els blancs (38-35). El problema dels de Jasikevicius van ser les 25 pilotes perdudes que va acumular el Barça: “M’emporto una decepció enorme per haver jugat tan malament després de tenir el partit controlat. Em sap greu acabar amb 25 perdudes el clàssic després d’estar a dalt. Em fa molt de mal. Hem sortit tous, sense guanyar cap pilota disputada. El Madrid va saltar per sobre nostre i al final no ha pogut ser.” Van quedar fora de la convocatòria Mike Tobey –es van donar minuts al jove James Nnaji– i també Oriol Paulí. Kuric no va jugar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)