NBA

Actuació destacada de Ruben Prey a l’‘All-Star’

El jugador de la base del Joventut Badalona va deixar bones sensacions en el Basketball Without Orders amb la selecció de jugadors dels Boston Celtics

El jugador de la base del Joventut Badalona, Ruben Prey, va ser un dels jugadors del Basketball Without Borders que es va celebrar durant el cap de setmana de l’All-Star. Aquest esdeveniment és un programa d’entrenament de tres dies i que reuneix a jugadors joves de tot el món.

L’interior portuguès de 18 anys i 2,08 d’alçada, ja tenia un palmarès considerable, ja que ha obtingut l’Adidas Next Generation Tournament - considerada com l’Eurolliga júnior - amb la Penya, a més de ser el millor jugador de la competició.

El jugador del club badaloní ha destacat positivament la experiència viscuda durant el passat cap de setmana. “Ha estat molt bé, m’he divertit molt. És bo haver de conèixer nous companys i alguns amics”, va comentar el jugador del Joventut.

Prey no va ser l’únic seleccionat de les bases dels equips de l’ACB. Dylan Bordon, del Gran Canaria, Ousmane Ndiaye, del Baskonia i Aday Mara, del Saragossa, sent aquest últim qui més va destacar dels 4.

Prey va formar part de la selecció de jugadors dels Celtics, mentre que Mara va ser seleccionat a l’equip dels Denver Nuggets, enfrontant-se tots dos en la ronda final del torneig. A més, Aday va ser seleccionat com un dels 12 millors jugadors del programa, amb la competició americana destacant el seu talent. Per la seva banda, Ruben Prey espera continuar donant passes endavant, tal com va fer el primer jugador de Portugal en arribar a l’NBA, Neemias Queta.

Per això, destaca que el tenir aquesta experiència li ajudarà a arribar el més aviat possible al primer equip de la Penya i, després d’això, poder arribar a la NBA. “El bàsquet és un esport preciós. Ara fa 12 anys que hi jugo i m’encanta cada part de l’esport. Espero poder sortir d’aquí amb una bona experiència, alguns amics i més coneixements que pugui aplicar”, van ser les paraules de Ruben Prey.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)