Lliga catalana

Les Lligues Catalanes ACB i Femenina, a Lleida i a La Seu

El Pavelló Espai Fruita - Barris Nord de Lleida i el Palau d’Esports de La Seu d’Urgell seran, respectivament, el marc de la 44a Lliga Catalana ACB i 35a Lliga Catalana Femenina. Les dues encara no tenen data ni horaris però es faran al setembre i, la notícia, transcendeix avui en la trobada informativa de l’FCBQ amb els clubs i entitats lleidatanes, dins els actes del Centenari del Bàsquet Català (1923-2023).

El Barça i el Cadí son els darrers campions. Els blaugrana després de superar el Joventut de Badalona a Tarragona –82-92 amb Nico Laprovittola com a MVP (2 punts i 20 de valoració)– i les de l’Alt Urgell amb la victòria a Girona davant el Barça CBS per 60-42, amb Laura Peña escollida MVP (17 punts i 19 de valoració). L’últim cop que Lleida va ser el marc de la competició és el 2018, amb el MoraBanc Andorra alçant el títol amb la victòria sobre el Barça Lassa en la final (76-94). Pel que fa La Seu d’Urgell, el 2019 l’Spar Citylift Girona superava el Sedis (46-66).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)