Més bàsquet

NBA

Els Grizzlies liquiden els Heat amb una cistella al límit de Gay

Sostre de minuts de Rudy, però derrota dels Blazers a casa

Una cosa són les expectatives i una altra, la realitat. N'hi havia molts que veien en els Heat del Big Three l'equip ideal per trencar el sostre de victòries en fase regular dels Bulls (72-10). Però, amb el ritme actual sembla utòpic pensar que serà així. Com a mínim, aquest curs. Els de Miami ja acrediten un 8-5, després de patinar a Memphis.

Els Grizzlies sempre van portar la iniciativa, però el rival no es va rendir en cap moment. La baixa de Wade es va deixar notar, però els altres dos all star van brillar. Bosh va acabar amb 20 punts i 10 rebots, mentre que LeBron, amb 29 i 11. King James va empatar el resultat (95-95) a pocs segons del final, després de robar una pilota a Gay. Però l'aler grizzlie (15 i 8 ahir) es va venjar en la següent acció fent la cistella de la victòria, amb LeBron puntejant-li el tir en l'últim segon. Els de Tennessee tallen una ratxa de cinc derrotes. Marc va fer 11 (5/8 en tirs) i 11, mentre que Randolph va fer 21 i 13 des de la banqueta.

També a l'oest, els Blazers es van quedar sense benzina i els Jazz els van vèncer en un gran últim quart (20-38), amb cinc triples de CJ Miles. Rudy va jugar més que mai (29 minuts) –Roy encara és baixa– i va anotar 12 punts, però amb una sèrie pobra de 3/10 triples.

Individualment, cal destacar el partidàs de Blake Griffin, que no va servir per treure els Clippers del pou de la lliga. El pivot va fer 44, 15 i 7 assistències i és el quart rookie que assoleix el 40 i 15 en un partit, després de Robinson, O'Neal i Jordan. I, a San Antonio, primer gran partit de Splitter, que va acabar amb 18 punts en 26 minuts.