Més bàsquet

BÀSQUET /1a CATALANA FEMEN.

NEMSER TGN 46 - COLLBLANC 57

Quarta derrota consecutiva del Nemser TGN, que no va saber imposar-se en un partit en què va començar molt bé, però del que mica en mica va anar allunyant-se. Les locals, que van reclamar constantment una desigualtat en el criteri arbitral en una i altra banda, van escalfar l'ambient del partit després d'una tècnica assenyalada al seu entrenador. Malgrat això, si les jugadores del TGN no haguessin comès els mateixos errors de les anteriors jornades, amb baixos percentatges en tirs de camp i tirs lliures, sumats a una mala gestió dels últims instants de possessió, s'hagués arribat a un final de partit més ajustat.
NEMSER TGN:
Morales (5), Fort (16), Domingo (3), M. C. Martí (4), M. Martí, M. (7) –cinc inicial–; Cos, Andreu (4), Martín i Villegas (7). 1 triple (M. Martí). 15/28 en tirs lliures. 21 faltes.
COLLBLANC:
Roig (4), Martinez (7), Pinacho (7), Del Pueyo (15), Domínguez (13) –cinc inicial–; Costa (2), Dionisio (4), Martín (3) i Arauz (2). 3 triples (Pinacho, Martinez i Del Pueyo). 10/17 en tirs lliures. 25 faltes.
PARCIALS:
11-10, 14-18, 11-10 i 10-19.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)