El triomf del Ripoll no arriba fins al final

Gómez (6), Maresma (6), Estruch (10), Lloveras (8), Oliver (4) –cinc inicial–; Hernández (15), Albó (1), Anaya (8), Pombo, Fornaguera, Clapés. 4 triples: 3 Hernández i Gómez. 22/36 tirs lliures. 28 faltes. Eliminat: Oliver.
Montes (7), Burgos (11), Camprubí (8), Sala. J.P (14), Fors (3)–cinc inicial–; Terradas (5), Rabaseda (4), Sala, F.X (2), Pons (15), Garrido (4). 3 triples: Montes, Burgos i Terrades. 24/32 tirs lliures. 28 faltes. Eliminat: Oliver.
PARCIALS:
16-18, 32-35, 45-52, 58-73
COMENTARI:
Victòria important del Ripoll abans d'afrontar tres partits consecutius contra equips de la part alta de la classificació. Tot i la gran diferència de punts entre ambdós equips, el matx va estar disputat i no es va decidir fins al quart període. Fins aquí, ni el Ripoll ni el Malgrat van mostrar signes d'abandonar i van anar alternant els avantatges en el marcador sense agafar grans diferències. El Ripoll va sortir molt concentrat en l'últim quart en defensa i, a base de córrer al contraatac, va anotar un parcial de 0-8 que va ampliar la diferència fins a 15 punts. El Malgrat va intentar reaccionar però no ho va aconseguir.