Viñas anota 20 punts i s'erigeix en l'autèntic líder dels visitants

L'ADT fa nou triples i construeix la victòria des de l'exterior

Mateo Rubio
ENTRENADOR DE L'ADT
«Estic molt satisfet del partit d'avui perquè sempre és difícil guanyar fora de casa. L'equip es va haver d'esforçar molt per superar la duresa plantejada pel Plasència»
«No em sorprèn l'actuació de David Viñas. Ell està tranquil i concentrat en la seva feina i és capaç de fer partits com aquest»

El capità de l'ADT David Viñas va fer la millor actuació des que va arrencar el curs i va anotar, en moments clau del partit, un total de nou triples que van donar al seu equip un avantatge i uns ànims vitals per sentenciar el partit. L'actuació del capità, combinada amb els triples anotats per Cage, Marco i Riu, va significar un total de 27 punts que van ser suficients per resoldre el partit contra el Plasència, tot i que, des d'un bon principi, tots dos equips van lluitar en igualtat de condicions.

Els primers minuts del partit, amb l'ADT davant després d'unes curtes alternances inicials, van servir per adonar-se que els extremenys del Plasència serien un rival dur de rosegar. L'aler exjugador del CBT Jonathan Barceló, amb 18 punts i 3 assistències, va ser l'encarregat d'arrossegar endavant el seu quadre i impedir que els de Mateo Rubio trenquessin el partit. De fet, en diverses ocasions els de Torreforta van distanciar-se en el marcador, com ara a finals del segon quart, en què van aconseguir un avantatge de 8 punts amb el 29-37, però l'aler dels locals, ajudat per Martínez i un oportú Gitterer, va liderar una remuntada que va fer que, després de la represa, es llimés l'escapada i s'arribés al darrer quart amb un 50-52 al marcador i tot per decidir.

L'últim període es va convertir en una demostració del joc exterior dels dos equips: els homes de l'ADT van anotar tres triples, dos de Viñas i un d'Edu Riu, i el Plasència, per mitjà de Martínez, Bustamante i Gaona, va aconseguir en aquest temps tots els tirs de 6,75 del partit. Es va arribar als darrers minuts amb un resultat equilibrat que, a poc a poc es va anar decantant cap als visitants, i finalment Marco va sentenciar amb dos tirs lliures que van fixar el marcador final.