Més bàsquet

BÀSQUET / COPA CATALUNYA FEMENINA

Victòria important del Girona, que li permet mirar cap amunt

Les Corts no va tenir opció en cap moment d'agafar avantatge

El Girona va exhibir ahir una imatge sòlida que li permet fer un salt classificatori en la taula. En un grup 1 molt igualat –entre el tercer lloc, que ocupa ara l'equip gironí, i el setè només hi ha un triomf de diferència–, els petits detalls són els que marcaran qui obté un lloc entre els cinc primers i lluita per l'ascens i qui ho fa per la permanència. Un dels petits detalls que hi pot haver és l'average i el +21 d'ahir pot ser un factor important per a possibles desempats.

Tot controlat.

El Girona va sortir a la pista decidit a aconseguir la victòria que el situaria per sobre en la classificació. I així ho va fer. La concentració de les gironines tant en tasques defensives com ofensives va fer possible que aquestes dominessin des del començament del matx sense donar opcions al Joventut les Corts d'entrar dins el partit. Les rotacions del primer quart de joc que va fer l'equip gironí van ser decisives per desplegar un bon bàsquet durant aquest període.

En el segon quart de l'enfrontament, i amb el partit ja controlat, el Girona va continuar molt seriós en el joc i, amb alternances defensives, va seguir dominant l'equip visitant, que no sabia com reaccionar per capgirar el resultat. El secret per acabar apallissant les rivals va ser el gran treball col·lectiu que va fer tot l'equip.

GIRONA FC
67
JOVENTUT LES CORTS
46
GIRONA FC:
Ribas (4), Marcé (9), Rosanas (9), Bou (14), Sánchez (12) –cinc inicial–, Solé (3), Maso, Gelabert (5), Ros (8), Martorano, Peñarubia (3). 4 triples: 2 Rosanas, Gelabert i Peñarubia. 18/48 tirs lliures. 20 faltes. Eliminada: Ribas.
JOVENTUT LES CORTS
Picornell (2), De Eguia (5), Bofarull (5), Costa (13), Soriano (5) –cinc inicial–, Garmedia (4), Torello, Piza, Balcells, Ballus (9), Vidal (2). 1 triple de Costa. 16/33 tirs lliures. 21 faltes.
PARCIALS:
26-13, 37-24, 52-33, 67-46.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)