Més bàsquet

BÀSQUET /1a CATALANA FEMENINA

BANYOLES 44 - GRANOLLERS 41

El Banyoles no vol cedir ni un punt i continua invicte aquesta temporada i liderant la classificació en solitari. El partit va començar molt bé per a les banyolines, que de seguida es van situar davant en el marcador i van agafar una diferència de 10 punts. Tot i la superioritat banyolina, el Granollers no es va arronsar i va aconseguir acostar-se, però mai no es va situar davant. En el minut 8 de l'últim quart les visitants van anotar un triple que va representar un resultat de 42-41, però el Banyoles va demostrar per què és el líder i va mantenir la calma i va anotar la cistella decisiva del partit.