Més bàsquet

BÀSQUET / NBA

Depressió a Miami

S'encenen les alarmes amb una altra desfeta, ara contra els Pacers

Cauen els Hornets i els Spurs ho aprofiten per liderar l'oest (12-1)

Nervis, ansietat i ridícul. Són les tres paraules que millor poden definir la situació dels Heat en l'arrencada de curs. L'equip no carbura (8-6, quarts de l'est) i l'última desfeta, a casa contra els Pacers, ha alçat les veus que ho qüestionen tot, començant pel tècnic, Erik Spoelstra. Lluny de ser un bloc, els de Miami van exhibint una anarquia i dependència de les seves estrelles que no els fa cap bé. LeBron va estar a bon nivell (25 punts, 5 rebots i 6 assistències) i Bosh, també (21 i 11), però Wade va tenir el pitjor dia de la seva vida (3 amb 1/13 tirs en 38 minuts) i la banqueta no va aportar res més que quatre punts. Massa poc per aturar uns Pacers que, amb 20 punts de Rush i Granger, va dominar des del primer minut.

A l'est, els líders tornen a ser els Celtics (10-4), que van superar còmodament la prova d'Atlanta. Encara sense Rondo, van fer un primer quart impecable (13-39), que va resoldre. En els Hawks, només Bibby va arribar a dobles dígits (11) del seu cinc titular. Els verds van aprofitar-se de la derrota encaixada pels Magic a San Antonio, que els deixa amb un 9-4 de balanç. Howard (26 i 18) va ser l'únic argument, contra els Spurs, que van fer valer la solidesa en l'últim parcial i ja són el millor equip de la lliga (12-1). Per als texans, gran partit de Ginóbili (25 i 9 assistències) i també de Parker que, aliè als problemes personals, va dirigir amb mestratge (24 i 10) un equip que ja enllaça onze victòries, la millor ratxa en els últims tres anys.

I la sorpresa del dia va arribar amb la derrota els Hornets, fins ahir el millor equip (ara 11-2 de bagatge) a la pista dels Clippers que posen fi a una ratxa de nou derrotes, però encara acrediten el pitjor balanç de tota la lliga (2-13). Gordon (27) i Griffin (24 i 13 rebots van poder més que el gran dia de West (30 i 10). Paul no va estar gaire fi (14 i 6 assistències) i, a més, va perdre la pilota que hauria pogut conduir el partit a la pròrroga.

LA JORNADA

Hawks - Celtics
76 - 99
Heat - Pacers
77 - 93
Thunder - TWolves
117 - 107
Rockets - Suns
116 - 123
Spurs - Magic
106 - 97
Jazz - Kings
94 - 83
Warriors - Nuggets
89 - 106
Clippers - Hornets
99 - 95
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)