Més bàsquet

ACB

DKV JOVENTUT

Will se'ns despulla

McDonald, que porta 65 tatuatges, és la gran sorpresa del DKV Joventut i desvela algunes de les intimitats de la seva carrera en els set anys a l'ACB

65
TATUATGES
té al cos Will McDonald.

Will McDonald no deixa indiferent ningú. És un paio singular. Únic. Pot ser un nen o pot ser una bèstia. I ell ho reconeix en el seu tatuatge favorit: «Em vaig fer un àngel amb la meva cara però agressiu; és com sóc jo, amb caràcters diferents, puc ser un àngel, però quan m'enfado, m'enfado molt i sóc un guerrer.» Aquest és McDonald. Will se'ns despulla per explicar algunes de les seves intimitats. «De tots els clubs i equips que he estat, a la Penya visc la situació més diferent, és el meu setè any en l'ACB i és el primer any que els preparadors físics, l'entrenador, tots, es preocupen pel meu cos, tothom està junt, en els altres clubs no era així», assegura McDonald. El pivot és conscient del seu caràcter, però el destaca com una virtut: «Els tècnics em fitxen per la meva qualitat, però també pel meu caràcter, perquè lluito, per això amb va fitxar Ivanovic, lluito quan és necessari però sempre amb una agressivitat controlada.» El pivot, que ha signat per una temporada amb el DKV Joventut, també parla dels seus tatuatges: «Un tatuatge és una addicció, el primer és dolorós, les persones tenen diverses manies i quan jo vull alguna cosa m'agrada pintar-me-la al cos, en tinc 65.»

El millor any estadísticament.

Des que va aterrar a l'ACB procedent de França (Chalon), Will McDonald havia brillat en el seu primer any al Gran Canària (14 punts, 8 rebots i 13 de valoració) i a l'Estudiantes (17+5 i 15 de valoració). Això li va valer el seu fitxatge pel Tau, en què va estar discret en el seu millor any a Vitòria (7 punts, 4 rebots i 7 de valoració). De moment, a la Penya valora 15,6, el novè millor jugador de l'ACB.

LA FITXA

Will McDonald
New Orleans (Louisiana). 5-10-1979 (31 anys). Pivot, 2m06
Trajectòria
1996/1999
Clark High School
1999/2003
Univ. South Florida (NCAA)
2003
Dodge City Legend (USBL))
2004/05
Gran Canària
2005/07
MMT
Estudiantes
2007/09
Tau Vitòria)
2009/10
Gran Canària
Mitjana estadístiques ACB 2004/10
11,2 punts (54% en triples), 5 rebots, 0,6 assistències i 10 de valoració en 23 minuts.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)