Més bàsquet

BÀSQUET / LEB PLATA

ADT

Arriba el moment de reafirmar-se

L'ADT disposa de l'oportunitat d'obtenir victòries contra rivals com ara el Guadalajara que, «a priori», són inferiors

ENTRENADOR DE L'ADT
«El Guadalajara és un rival que pot enganyar-nos, perquè, encara que hagin perdut les dues últimes cites i que nosaltres estem immersos en una bona dinàmica, si ens confiem massa són ben capaços de derrotar-nos»
«Els equips que ens queden en aquesta volta potser tenen menys nom que els que ja hem afrontat, però són, precisament ells, l'autèntica essència de la LEB Plata. Hem de demostrar la nostra vàlua contra qualsevol rival»

Dels sis rivals que encara li queden per enfrontar-se a l'ADT abans de donar per acabada la primera volta, només el Mallorca (partit que es disputarà a Riu Clar el divendres 10 de desembre) els supera en la classificació. Això vol dir que, en un principi, els de Torreforta ja han competit contra tots els galls i ara els ve una època de relativa tranquil·litat que haurà d'aprofitar al màxim per consolidar les seves bones xifres i per continuar escalant en la classificació. El primer d'aquests rivals, el CB Guadalajara, arribarà al pavelló de l'ADT amb tres victòries, només una de les quals l'ha aconseguit fora de casa, i cinc derrotes. D'aquest equip el tècnic de l'ADT, Mateo Rubio, en destaca el grup de jugadors estatals encapçalats per Roberto Núñez, l'home més experimentat del conjunt, que va jugar al Real Madrid del 2002 al 2004. El perill ofensiu més gran provindrà del nigerià Lawal, el jugador més valorat de l'equip amb un 118 i que amb el seus 2m06 serà un os dur de rosegar sota la cistella. Tampoc es podrà descurar el nord-americà Riley Smith (11,1 punts de mitja i 4,3 rebots per partit). Rubio també prevé els seus homes contra les combinacions entre base i escorta en els exteriors que els podrien descol·locar i induir-los a confusions a l'hora de defensar.

La notícia positiva prèvia al partit és l'anunci que la lesió que havia apartat Òscar Andreu de l'equip és menys greu del que es pensava. L'aler pivot té una fasciïtis plantar aguda amb inflamació al peu dret i per remeiar-ho ha iniciat un període de rehabilitació que, si tot va bé, permetrà que es reincorpori als entrenaments en un temps no inferior a deu dies, però tampoc superior als quinze.


Mateo Rubio

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)