FEB

BÀSQUET / EBA

Fins que el cos i el cap van dir prou

El Vila-seca, amb només sis jugadors, resisteix 25 minuts contra el líder

Amb sis jugadors (Olivé va actuar dos minuts) i amb el Vic a davant, el Vila-seca ja va fer molt aguantant fins a mitjan tercer quart contra el Vic, el líder de l'EBA, que va repartir minuts entre nou jugadors sense que cap en jugués més de 27. Per si no n'hi havia prou amb el grup de lesionats, el Vila-seca va perdre dijous l'anglès Franklin Sanders, que va tornar al seu país per motius personals. El club li busca substitut i també espera recuperar aviat peces importants per mirar de sumar la primera victòria. Ahir era impossible. En el primer quart els locals van aguantar bé, tot i alguna pèrdua de més. En el segon va arribar el primer sotrac, amb la pèrdua de frescor física i mental. Amb 30-47 a la mitja part (i 12 faltes locals per 2 visitants), el Vila-seca va tornar del vestidor disposat a competir i ho va aconseguir cinc minuts, però el combustible s'esgotava i al final el motor es va aturar.