Més bàsquet

BÀSQUET / LEB PLATA

Cara a cara de les millors defenses

Els de Torreforta buscaran la quarta victòria consecutiva, la setena del curs, en el primer derbi català de la categoria

ENTRENADOR DE L'ADT
«Plantejar-nos aquest partit com una cita fàcil equivaldria a sortir perdent, així que, tot i la diferència de posicions en la taula, ho afrontem com el rival complicat que és. Evidentment, jugar fora de casa sempre és complicat i el Barcelona és un equip amb molt de potencial, sobretot defensivament»

L'ADT es desplaçarà fins al Palau Blaugrana per enfrontar-se al Regal Barça B i intentar obtenir la quarta victòria consecutiva en el primer derbi català de la categoria. El partit, que en principi s'havia de disputar el diumenge s'ha avançat fins aquest divendres a petició de l'equip local. Els dos equips destaquen, tot i la distància que els separa en la taula (l'ADT és cinquè i el Barça desè), per la seva solidesa defensiva.

Així doncs, lluny de plantejar-se el partit com una cita senzilla, l'equip de Mateo Rubio haurà de dedicar-se a fons per superar el pilar fonamental del rival, la defensa, que el tècnic no dubta a qualificar com «la millor de la categoria». A favor dels visitants jugarà el fluix percentatge de tir que estan fent els de Borja Comenge i que, afegida a la també eficient defensa dels tarragonins podria ser decisiu en el resultat final. El Barcelona, amb quatre victòries i cinc derrotes, i ocupant la desena plaça de la taula, està, tot i les ensopegades, en clara millora des de l'inici del curs i «si continua en aquesta línia, pot convertir-se en un dels equips del top 5 del curs».

La qualitat individual i la capacitat intimidadora d'Abdulaye, sota la cistella i la bona forma física del conjunt de l'equip afegiran més pressió al derbi.


Mateo Rubio

LA JORNADA

Guadalajara - Tíjola
20.45 h
Regal - ADT
21.00 h
Mallorca - Àvila
21.00 h
Mobel - la Corunya
.. 21.00 h
Oviedo - Santurtzi
19.00 h (demà)
Plasència - Clavijo
19.30 h (demà)
Illescas - Andorra
19.30 h (demà)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)