Més bàsquet

BÀSQUET / ACB

Tren, autocar... i paciència

El Barça, a Madrid amb el TAV, esquiva la vaga, però molts equips veuen trastocats els plans de viatge

De moment, la jornada ACB es disputarà sencera, tot i que s'ha endarrerit l'hora del Menorca-CAI

La vaga encoberta de controladors, que va paralitzar totalment l'espai aeri, va trastocar bona part dels plans de viatge de molts equips de l'ACB, que van haver de canviar l'avió per l'autobús i el tren –i carregar-se de paciència– per arribar a les seves destinacions. Els tres catalans, però, se'n van salvar; tant el DKV Joventut com l'Assignia perquè no s'han hagut de moure –juguen a casa– i el Regal Barça perquè ja tenia previst desplaçar-se a Madrid –on juga contra l'Estudiantes– amb el TAV. Ho va fer ahir a la tarda sense problemes, tot i que caldrà veure si avui, després del partit, torna amb avió com tenia previst d'entrada. Si no, el club ja ha previst l'alternativa del TAV.

De moment, l'ACB té previst que es pugui disputar sense problemes tota la jornada, tot i que s'han hagut de fer canvis d'àrbitres i també d'un horari, el del partit Menorca-CAI. Estava previst que aquest partit es disputés avui a les 12.30 h i s'ha endarrerit fins a les set de la tarda per donar temps al CAI i a la tripleta arbitral per arribar fins a Maó. L'expedició aragonesa va viatjar ahir amb TAV fins a Barcelona, on ha passat la nit –com els col·legiats, Hierrezuelo, Pérez Pérez i Sánchez– i tots esperen que es normalitzi la situació per viatjar avui amb avió a Menorca. L'ACB també ha canviat els àrbitres del duel del Barça contra l'Estudiantes, ja que els canaris Arteaga i Araña no van poder viatjar. Els substituiran Amorós i Murgui.

«Déjà-vu».

El Granada, pel seu cantó, acabarà maleint els seus desplaçaments a Manresa, perquè a l'abril passat ja va haver de fer el viatge en autocar per culpa del núvol de cendra del volcà islandès. Ara li ha tornat a tocar, amb 14 hores de viatge. Van anar fins a Madrid en autocar des d'on van agafar el TAV fins a Barcelona. A l'estació d'Atocha van coincidir amb el Barça, i Joe Ingles va poder saludar els seus excompanys.


El Granada triga 14 hores per arribar a Manresa i s'han de canviar els àrbitres de l'Estudiantes-Barça

El Twitter treu fum

El tècnic Pedro Martínez, molt actiu al Twitter, va explicar amb bones dosis d'humor el periple del Gran Canària per arribar a Bilbao. Hi van arribar just abans de tancar l'espai aeri, però l'equipatge es va quedar a Madrid. «Passo de posar-me l'americana de Katsikaris», deia Martínez en to de broma, i va afegir: «Molt agraïts al Bilbao; estan solucionant tots els nostres problemes i ens sabrà greu si els guanyem.» Al final van derrotar els bascos, que els van deixar roba i sabatilles per entrenar-se i l'uniforme suplent per jugar ahir. També Pau Ribas va fer servir el Twitter per explicar la ruta del Baskonia fins a Sevilla. 8 hores de Vitòria a Madrid en autocar i de Madrid a Sevilla amb el TAV.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)