Més bàsquet

ACB

En Pau no en sap res

A Vitòria volen fitxar Cabezas i el CAI demana, a canvi, la cessió de Ribas

A Vitòria ningú té el lloc assegurat. Això és una cosa que tothom té clar. L'únic que és intocable és Josean Querejeta. L'amo. El màxim responsable baskonista viu el dia a dia del club amb una intensitat tan gran que vol millorar l'equip com sigui. L'últim moviment va ser el fitxatge d'Esteban Batista del Fuenlabrada. El següent podria ser la incorporació de Carlos Cabezas, base del CAI Saragossa. El jugador ho vol –aconseguirà un contracte més llarg que fins al 30 de juny com a Saragossa, més diners de fitxa i jugar l'Eurolliga– i el Caja Laboral també. El CAI, tot i no tenir problemes econòmics, sap que no hi té res a fer i intenta treure el màxim rendiment de l'operació. A banda d'una compensació econòmica, el CAI Saragossa ha demanat la cessió de Pau Ribas o de David Logan. Amb l'arribada de Cabezas a Vitòria –ha de fer-se efectiva abans del 18 de gener, perquè és quan es tanca el termini per jugar en l'Eurolliga– al Caja Laboral hi haurà overbooking de bases: Huertas, Ribas, Logan i Cabezas. Ribas i Logan poden jugar de dos, però també hi ha Oleson. Sobra gent. El Caja Laboral ofereix Musli, que no juga, però el CAI vol un director i, si pot ser, seleccionable, perquè amb la marxa de Cabezas només hi hauria Pablo Aguilar, Andrés Miso i Joan Riera com a seleccionables que realment siguin del primer equip. Pau Ribas va assegurar ahir que no en sap res: «Ningú me n'ha dit res, jo tinc contracte i vull continuar a Vitòria.» De moment, l'excapità de la Penya viu el dia a dia amb la il·lusió de jugar contra el seu equip de tota la vida: «Sempre és especial jugar contra la Penya, perquè és on he estat tota la vida.» El jugador badaloní valora la temporada que està fent la Penya: «Està demostrant que té bons jugadors i és regular tenint en compte els canvis que hi ha hagut en l'equip.»

Poc protagonisme.

Pau Ribas només ha superat els 20 minuts de joc en una ocasió dels 15 partits jugats i només en dos ha superat els 10 punts anotats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)