Més bàsquet

BÀSQUET / LEB PLATA

ADT

Decidits a trencar la muralla de l'Àvila

L'ADT haurà de superar la defensa dels locals i, sobretot, controlar Ramsdell si vol obtenir la cinquena victòria consecutiva

ENTRENADOR DE L'ADT
«Haurem d'imposar el nostre joc i aconseguir que la seva defensa no ens condicioni. Caldrà anar amb compte amb Ramsdell, un quatre que pot obrir-se per llançar des de fora»
«No m'agrada aquesta aturada, però serà positiva per recuperar del tot Andrés i Viñas. Per no perdre el ritme disputarem un amistós contra algun equip d'Or»

L'ADT tindrà avui l'oportunitat de confirmar-se com un dels equips revelació de l'any i assolir contra l'Àvila el cinquè triomf seguit, prolongant, així, la seva millor ratxa des de l'inici del curs; i poden fer-ho en el primer partit de l'any que disputaran a Riu Clar.

Els de Torreforta, que en la primera topada van sotmetre els avilesos (73-81), ja estan previnguts contra Charles Ramsdell (13,6 punts i 6,9 rebots), que amb els seus 2m08 serà un important escull sota els taulells, però també els podrà atacar des de l'exterior. També saben el perill que pot representar-los l'escorta Justo (15,1 i 2,1) o el base Xavier López (11,9 punts, 3 rebots i 3,6 assistències), els homes que, juntament amb el nord-americà, els van fer patir més a l'octubre i que continuen sent els principals puntals sobre els quals es recolza l'equip. Aquest serà el primer enfrontament del 2011 dels de la ciutat emmurallada, ja que la setmana passada van descansar després de caure contra el Santurtzi, l'última víctima dels de Rubio.

L'ADT recuperarà David Viñas, jugador que va lluir la samarreta verda de l'Àvila el curs 2007/2008, i Óscar Andrés, que ja va jugar alguns minuts en l'últim partit.

La jornada que ve, els de Rubio descansaran i la següent no hi haurà competició, ja que es disputarà la copa Adecco Plata i, per tant, tenen al davant dues setmanes de parada.


Mateo Rubio

LA JORNADA

18.30
Plasència-Barça B.
(demà)
19.30
Illescas-Mallorca.
(demà)
18.15
Prat Joventut-Oviedo.
(demà)
17.00
Andorra-L. Mobel.
16-01-11
19.00
Clavijo-L. Corunya.
16-01-11
18.30
Tíjola-Santurtzi.
(demà)
20.30
ADT-Àvila.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)