Més bàsquet

BÀSQUET / LEB OR

CBT

Guillén visitarà el Serrallo

El CBT treballarà per contrarestar el màxim anotador del Canàries

Diouf i Aguilar no s'han entrenat amb normalitat i són dubtes per avui

Els insulars només han guanyat dos dels vuit partits fora de casa

Berni Álvarez
ENTRENADOR DEL CBT
«Serà una cita molt complicada perquè tenim dos homes clau, Diouf i Aguilar, tocats. Si juguen no estaran al cent per cent»
«Per a aquesta segona volta ens hem fixat com a repte fer-nos forts a casa. Però és un repte molt complicat»
«Hem d'estar durs però amb posicions clares. Chagoyen, Guillén i Sàbat són la clau interior, són llestos i ens poden fer mal»
Alejandro Martínez
ENTRENADOR DEL CANÀRIES
«Si no volem sortir escaldats del Serrallo haurem de millorar el rebot i la defensa. En les nostres últimes dues cites aquests aspectes van estar fluixos i ens van costar el partit»

El principal perill al qual s'haurà d'enfrontar el CB Tarragona en la cita que l'enfrontarà amb el Canàries no necessita presentació, però, per si algú no el coneix, direm que és l'home amb una mitjana de punts més alta d'aquest curs i que ostenta el rècord de punts en un sol partit, 34, que té la millor valoració mitjana i que posseeix la valoració més alta aconseguida en un partit enguany, 49. Parlem de Richi Guillén i, si amb tot el que s'ha enumerat no n'hi ha prou per posar en alerta l'afició tarragonina, una última dada: els dos rècords esmentats els va aconseguir en la segona jornada contra el CBT.

Però que no sonin les alarmes, el CBT no és el mateix equip que va fer suar els insulars a l'inici del curs i a hores d'ara ja se les ha vist amb prou gegants per no témer un equip d'aquest nivell. Es tracta d'una cita complicada, evidentment, i més si tenim en compte que tant Michel Diouf com Juan Alberto Aguilar seran dubte fins al darrer moment per culpa d'unes molèsties que no els han permès entrenar amb normalitat. El millor rebotejador del Tarragona no s'ha entrenat ni un sol dia aquesta setmana per culpa d'un cop que es va donar al pit i que li va afectar el moviment del braç. Si es queden sense Diouf, que és el més probable, serà un cop dur, ja que la seva potència intimidadora seria clau per frenar Guillén i Chagoyen. Per la seva banda, Juan Alberto Aguilar ha estat parat els dos últims dies, ja que es ressentia d'un estrebada a l'abductor. Sigui com sigui, cap dels dos homes estaria al cent per cent.

Per la seva banda, els groc-i-negres, setens en la taula, arribaran al complet i decidits a redreçar la seva situació després de perdre contra dos dels pesos pesants de la categoria, el Lleó i el Múrcia. Els d'Alejandro Martínez buscaran amb avidesa l'oportunitat de redimir-se i veuen en els tarragonins l'ocasió perfecta per fer-ho.

L'equip insular, a banda de Guillén, té més noms que cal no perdre de vista i que s'encarregaran de posar el CBT contra les cordes; són Jesús Chagoyen (9,6 punts i 7 rebots), el sudanès Martin Koshwal (8,3 punts i 5,2 rebots), Nacho Yáñez i Jaime Heras que aporten a l'equip la solidesa i el saber fer que dóna l'experiència i, molt important, l'exjugador del Girona FC Albert Sàbat (9,1 punts i 4,1 assistències), el segon millor passador de la categoria, per darrere d'Aguilar.

LA JORNADA

21.00 h
Melilla-Obradoiro
19.00 h
Girona-Lobe Osca
16-01-11
21.00 h
Burgos-Càceres
20.45 h
Lleida Bàsquet-Navarra
21.00 h
La Palma-Alcázar
21.00 h
CB Tarragona-Canàries
21.00 h
Lleó-Breogán
21.00 h
Múrcia-Ourense
21.00 h
Cl. Rincón-Palència
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)