Més bàsquet

BÀSQUET / COPA CATALUNYA

Els triples del Girona li donen un triomf plàcid

GIRONA FC B
74
MINGUELLA
62
GIRONA FC B:
Vila (4), Serra (18), Pujols (11), Masllorens (8), Lozano –cinc–; Agustí (10), Martínez (4), Fernández (3), Frigola, García, Alarcón (13) i Muñoz (3). 13 triples: 4 Serra, 3 Pujols, 2 Agustí, 1 Vila, Fernández, Alarcón i Muñoz. 5/10 tirs lliures. 25 faltes. Eliminat: Masllorens (37').
MINGUELLA:
Castaño (11), M. Balaguer (11), Hurtado (11), Pulido (4), Forné (6) –cinc–; Céspedes, E. Balaguer (3), Villalaín, Esteban (8), Valle (4) i Navarro (4). 3 triples: 2 Forné, 1 M. Balaguer. 13/19 tirs lliures. 17 faltes. Cap eliminat.
PARCIALS:
17-14, 35-33, 54-50 i 74-62.
COMENTARI:
L'equip gironí va aconseguir una victòria de gran valor moral per afrontar la segona volta. El Minguella, que va sortir en estat de gràcia, va aconseguir un 2-10 en els primers minuts que va posar en alerta els local. La defensa va millorar amb els minuts, aturant el joc interior dels badalonins i controlant el rebot, cosa que va permetre cistelles fàcils en contraatac. En tornar dels vestidors, un parcial del Girona va donar vuit punts de marge, als quals el Minguella va respondre alternant la pressió i la zona mixta. Les distàncies es van reduir fins als quatre punts en el darrer quart, però una ratxa de cinc triples dels gironins en quatre minuts va trencar i sentenciar el partit. A tres minuts del final, els 14 punts de diferència van enfonsar el Minguella. Tot i l'esforç dels visitants, l'encert de l'equip gironí va fer decantar la balança.
/ EL 9
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)