Gran victòria del Palamós contra un rival directe

Cubells (10), Acero (16), Riera (8), Gubert (2), Nieto (11) –cinc inicial–, Sansabrià (3), Brazo (5), Escrihuela (15), Juanola, Molina (6), Curto (6), Basart (2). 10 triples: 4 Acero, 2 Riera, 1 Sansabrià, Brazo, Escrihuela i Molina. 12/19 tirs lliures. 21 faltes. Cap eliminat.
Feliu (2), García (11), X. Illa (12), Jordà (2), A. Illa (3) –cinc inicial–, E. Tejero (8), G. Tejero (7), Fernández (11), Ponsà (1), Moreno (3), Balet (10). 6 triples: 3 García, 1 Fernández, A. Illa i Moreno. 16/20 tirs lliures. 20 faltes. Cap eliminat.
PARCIALS:
23-16, 48-39, 65-56 i 84-70.
COMENTARI:
Els palamosins van guanyar l'últim partit de la primera volta contra un altre equip que lluita per la permanència, l'Artés, que va lluitar més del que indica el resultat final. Els locals van començar el partit amb un parcial de 12-2, que l'equip visitant no va poder recuperar fins al segon quart. Però el Palamós va tornar a avançar-se abans d'arribar al descans. La segona meitat va seguir la mateixa tònica, amb ratxes dels dos equips i petits avantatges per al Palamós, fins arribar al minut 38 amb 75-70. Llavors, un triple visitant, que hauria significat el 75-73, va quedar anul·lat per una discutible falta en atac del tirador, que va descentrar l'Artés, que va rebre una tècnica. Els empordanesos van saber com mantenir la tranquil·litat i amb un parcial de 9-0 van enllestir el matx.